Våra återförsäljare

Våra återförsäljare finns i alla storlekar, i olika branscher och över hela norden. Gemensamt för våra återförsäljare är att de visar oss förtroende och återkommer år efter år. Det är faktiskt väldigt ovanligt att en kund väljer att inte återkomma till oss. Vi försöker att alltid göra det lilla extra för att hjälpa våra återförsäljare att lyckas bättre genom att välja rätt produkter och optimera exponeringen. Det vinner vi båda på. Att vi även har de produkter som efterfrågas tillgängliga på lager och redo att levereras snabbt, gör oss till det självklara valet.

TYPISKA KUNDER

DAGLIGVARUHANDEL
Vi har många dagligvarubutiker bland våra återförsäljare, som väljer ett mindre sortiment med tyngdpunkt på våra mjuka djur och magneter. Exempelvis Pressbyråer, ICA, Coop & bensinmackar.

HOTELL
Hotell med många affärsresenärer är en stark kundgrupp främst på våra lagerprodukter men vissa hotell har även valt att göra egna artiklar med hotellets egna varumärke eller maskot.

MUSEER
Vi har samarbeten med alla typer av museer som väljer ut delar av vårt sortiment som passar museets tema. Ett exempel kan vara Vikingamuseeum där vi har ett brett utbud av lagerprodukter.

TURISTMÅL
Här hittar vi alla typer av verksamheter från turistbyråer till caféer.

REDERIER
För de rederier vi arbetar tillsammans med har vi täta samarbeten där vi gemensamt arbetar för att skapa en yta som uppskattas av konsumenten och fungerar bra även för personalen.

BOUTIQUER & PRESENTSHOPPAR
Vi sätter stort värde vid att hela vårat soritment håller en hög kvalitet. Vi arbetar även aktivt med att utöka vårt high end sortiment där vi idag är mycket starka på porslin, mjuka djur och handmålade figurer. Detta sortiment är uppskattat av våra återförsäljare som driver Boutiquer och presentshoppar.

NÖJESPARKER
Till nöjesparker tillverkar vi ett brett urval av egendesignade produkter. Produkter som bygger på nöjesparkens grafiska uttryck, igenkänningsfaktorer och profil.

RESECENTRA & FLYGPLATSER
Här samarbetar vi med flera olika aktörer och erbjuder helhetslösningar. Här har vi mycket hög omsättningshastighet på våra varor och erbjuder hög närvaro där vi sätter sortiment som passar för butiken och ytan, beställer samt plockar varor.

TURISTBYRÅER/INFOPOINTS
Här arbetar vi i stor utsträckning med lokala produkter och de fall, de inte redan finns i vårat lagersortiment kan kunden med vår hjälp skapa sina egna lokala souvenirer.

CAMPINGANLÄGGNINGAR
Vi arbetar tillsammans med allt från fristående campingar till större kedjor. Här varieras utbudet av varor för att passa campingens målgrupp. 

VASAMUSEET

Vårt samarbete med VASA-muséet sträcker sig över många år och innefattar ett nära samarbete med höga krav på att skapa produkter som är historiskt korrekta och stämmer väl med muséets profil och vetenskapliga fokus.

GAMLA STAN

Gamla stan i Stockholm är ett av Sveriges mest turisttäta stråk och här på gatorna finns många av våra kunder.
Här är vårt sortiment inte ett komplement till verksamheten utan verksamhetens kärna, och bredden av produkter kommer väl till pass. Här har vi flera kunder som arbetar med oss som huvudleverantör.

RÖKSTENEN

Rökstenen från tidigt 800-tal, är Sveriges äldsta längre bevarande skrift. Den är världens längsta runinskrift och har kallats Sveriges första dikt för texten är poetisk. Rökstenen är en av Sveriges mest besökta historiska platser med café, butik och utställning som vi samarbetar med både vad gäller egendesignade produkter och lagerartiklar.  

FLYGPLATSER

På flertalet av Sveriges flygplatser har vi ett brett sortiment, noga utvalt för flygturismen. Här har vi ett mycket nära samarbete, tät närvaro och stöttar upp med allt från butiksinredning till varuexponering.  

PRESSBYRÅN & 7-ELEVEN

Med Reitangruppen har vi ett avtal som innefattar en helhetslösning med allt från prismärkning till varuexponering, ställlösningar, sortiments engagemang, beställning och upplock över hela Sverige. 

Inga produkter matchar den valda filtreringen